اگه خوب دقت کنی، احتمالا میتونی در بین اطرافیان خونه یا واحد مسکونی بیاستفادهای پیدا کنی تا مدیریتش رو به عهده بگیری و کار رو شروع کنی. مثلا افرادی هستند که یک طبقهی خالی دارن و فقط سالی یکبار توش مهمونی میگیرن یا واحد رو به انباری تبدیل کردن. بعضیها هم ممکنه مستاجر سالانه داشته باشن و چیزی به موعد تخلیه نمونده باشه.
برای اینکه صاحبخونه قانع بشه که مدیریت خونهاش رو به شما بسپاره، لازمه که یه «تخمین از ظرفیت درآمدزایی» اونجا بهش بدی. اگر درست و اصولی پیش بری، درآمد صاحبخونه انقدر زیاد میشه که حرفش همهجا میپیچه و بقیه خودشون میان و خونههاشون رو بهت معرفی میکنن تا مسئولیتش رو به عهده بگیری.
بعضی صاحبخونهها برای پیدا کردن کلیددار مطمئن، میان سراغ ما. پس برای پیدا کردن خونه، روی ما هم میتونی حساب کنی 🙂 بیا اینجا تا با هم درموردش صحبت کنیم.
چطور قبل از شروع، درآمد خونه رو تخمین بزنیم؟
برای تخمین زدن «پتانسیل درآمد خونه» باید مواردی مثل متراژ ساختمون، تعداد اتاق، پارکینگ، و کیفیت وسایل رو در نظر گرفت. این موارد مشخص میکنن که اجارهی هر شب رو چقدر باید تعیین کرد. اما فصل، میزان تقاضا و نرخ متعارف کرایه در هر شهر عاملهای تعیین کنندهی بعدی در نرخگذاری هستن. نرخ اجاره در روزهای عادی، آخر هفتهها، تعطیلات و مناسبتها هم با هم متفاوته. مثلا در ایام شلوغی و پیک مسافرتها، قیمتها خیلی بالاتر میرن.
وقتی ظرفیت خونه، شرایط بازار و ایام رو تحلیل کنی، میتونی خونه رو به بهترین نرخ اجاره بدی. بهترین نرخ یعنی نه اونقدر کم که سریع اجاره بره اما توجیه اقتصادی نداشته باشه، و نه اونقدر زیاد که استقبال نشه و واحد خالی بمونه.
برای اینکه نرخ کرایه متناسب هر روز رو درست و دقیق بهدست بیاری تا خونه اکثر روزهای ماه پر بشه، میتونی از این ابزار استفاده کنی. فارغ از اینکه میخوای کلیددار باشی یا نه، پیشنهاد میکنم با وارد کردن مشخصات کلی، ببین خونهات حدودا چقدر میتونه درآمد داشته باشه.